Good Nike Hypervenom Phantom III DF FG Football Shoes Online

Posted by admin 19/01/2018 0 Comment(s)

Good Nike Hypervenom Phantom III DF FG Green Orange Football Shoes

De nieuwe Hypervenom Phantom III DF voetbalschoen met een nieuw bovenwerk Football Boots Sale heeft een natuurlijkere, nauwsluitende pasvorm dankzij het bovenwerk van de Flyknit-stof. Als je de tweede generatie Po-hoofd draagt, zal de nieuwe Hypervenom Phantom III DF je zeker een soort drang geven om te slijten en niet willen opstijgen. De verbeterde Dynamic Fit-kraag met dynamische pasvorm maakt gebruik van een mediaal en lateraal hoogteverschilontwerp, wanneer de acute noodstop in de hogere kraag de enkel beter ondersteunt. By the way, zeggen ook binnenzool, het gebruik van Nike Grip slip binnenzool technologie met het zelfde als het gebruik van niet-slip sokken Nike Grip technologie, dan heb je echt nodig hebt om te overwegen wat "God sokken", en dat kunt u ook een hoop geld besparen .
Over het algemeen geeft de Mens Football Boots nieuwe Hypervenom Phantom III DF je een frisse, frisse uitstraling als je de vorige generatie vlaggenschipmodellen van Poison Front hebt.
Als een belangrijke verbetering Nike Hypervenom Phantom ten opzichte van de Nike Hypervenom Phantom III kan worden gesteld dat het bovenmateriaal van Nike Hypervenom Phantom III 'radicaal is veranderd'. Praten over de vamp-serie-vamps, of het nu gaat om de generatie of de tweede generatie, in de harten van spelers kan worden beschreven als vol met slots. Een generatie honingraat NikeSkin bovenste zacht en zeer ontroerend, natuurlijk gevangen veel spelers, maar zorgwekkende duurzaamheid duurzaamheid. Het NikeSkin-bovenwerk van de tweede generatie voor duurzaamheidsproblemen is verbeterd, maar de geharde bovenkant voelt verloren, zodat veel spelers meteen zwart poeder maken. Echter, met de introductie van Nike Hypervenom Phantom III DF wordt geschat dat veel spelers een giftige frontventilator moeten worden.
De nieuwe Nike Hypervenom Phantom III DF vamp vamp volledig te laten vallen de NikeSkin de vorige twee generaties van producten in het voordeel van Flyknit de moordenaar met een spook merk flagship product gebruikt om geweven bovendeel vliegen. Het effect van deze verandering ligt voor de hand: het zachte Flyknit-flyover wikkelt je voeten als een paar kousen en de gecoate flyknit-flyer voelt dikker aan en je duurzaamheid is betrouwbaar. Naast het wijzigen van het materiaal te snijden en mist voor het ontwerpconcept Nike Hypervenom Phantom III DF laarzen maakt een onderscheid tussen rood en groen met behulp van de opname gebied in de bovenste regio. Waarbij de rode schietgebied Flyknit vliegen bovenste weven met verhoogd uitgevoerd en Poron & reg meerlaagssamenstelling in een bovenste positie toegevoegde verhoogde wreef, schuim, bij wijze van verhoogde uitsteeksels en verhoging van de hoogte van het projectiegebied Verbeter de hardheid van dit deel van het bovendeel om u te helpen meer moeite te doen bij het fotograferen. De boogpositie is het gebruik van kleinere schuimbult, Nike Hypervenom om ervoor te zorgen dat de bal op hetzelfde moment de knop aanraakt.
De bovenste kogel en het buitengebied regio meest transversale wedstrijd dit deel van de holle bovenkant met een geweven ontwerpperspectief, 3D en lijnen van pieken en dalen op de bovenste Magista Obra II gebruikt is precies hetzelfde, die bis verbeteren Voetgevoel voor voetbal bij het aanraken van de bal. Hier, Xiaobian, dat de nieuwe Hypervenom Phantom III DF gewoon een paar verbeterde schietvaardigheden is, richt Magista Obra II!
De nieuwe Hypervenom Phantom III DF in de bovenste verandering niet alleen een nieuwe generatie producten voorblad werd dynamische Dynamische Flywire vliegen lijn met de vorige generatie Flywire vliegen lijn geïmplanteerd in het bovenste vergelijking Dynamic Flywire vliegenlijn de nieuwe dynamische Vetersysteem om de pasvorm van vamp en voeten beter aan te passen, zodat de vamps en de voeten van de opening worden verkleind, waardoor het gevoel van pakketje wordt verbeterd. Na het gebruik van Dynamic Flywire dynamische vliegenlijn, Xiaobian feel good lace shoe upper kan inderdaad beter je voeten omwikkelen.
In aanvulling op de bovenste "magische verandering", Nike Hypervenom Phantom III DF FG is de nieuwe Hypervenom Phantom III DF buitenzool ook een grote verrassing, dit verwijst natuurlijk naar de FG-buitenzool. De nieuwe Hyper-Reactive buitenzool van de Nike Free-technologie, de voorvoet met Pebax ® en nylon met twee materialen om een ​​zacht en stoer voorvoetontwerp te creëren om de reactie van het startmoment uit de zool te verbeteren. Het ontwerp van de groef aan de boog van de boog is ook het vermelden waard. Door een groef toe te voegen, kan de hiel natuurlijker oplichten bij het opstarten, waardoor de opstartsnelheid verder toeneemt.